torsdag 27 oktober 2011

Klar för idag

Tiden bara rinner iväg under veckan, imorgon är det redan fredag. Själv tyckte jag att jag hade god tid på mig idag, var hemma halv fem redan. Men icke, alla "måsten" bara äter upp möjligheten att hinna ut på hojen. Det borde vara så att cykling går före allt och att tiden som blir över kan ängnas åt andra saker som kanske borde göras. Det slutade med att det var mörkt när jag hade tid över, äger ingen "top of the line" lampa så då vet ni var jag blev sittandes idag igen...
Tyvärr hann jag inte upp hit idag


1 tim 20 min backintervaller, men faen vad jag längtade ut...
Blev lagom färdig för att aväta en kvällsmat framför TV:en med dessa hungriga snubbar på en strand som bara klagar, själv avundas jag dom. Bara man hade haft en MTB och en kaffebryggare där...

Snart helg som sagt och då lär man väl hinna ut innan mörkret faller!

Då är det väl bara till att rasa i kojen då
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar