onsdag 5 oktober 2011

jorå satt

Det var jobbigt idag, meeen källarträningen är nu avklarad! Både för mig och Andreas. Han var ju tuff igår och körde kraftigt motlut och jag tror att han fortfarande känner av det idag. Jag var ju ute i skogen och körde tortyrplågoträning, eller ja alltså löpning då (skulle det iaf föreställa...). Har träningsvärk i låren så nån nytta gör det väl att springa :)
Andreas var också duktig och vaskade sin cykel medan jag satt på trainern. Han brukar alltid vara kvick med att göra det direkt efter cykling och för det mesta även ta min med. Men nu har den stått skitig i några dagar...

Nu - vi är nyduschade. Kaminen är nypolerad och laddad för att tändas. Kycklingen är i ugnen och parmesanpotatisen är klar. Ostbågar och choklad är inhandlat. Med andra ord dags för onsdagsmys :)

Har hunnit med en liten kopp kaffe efter jobb också. Glad blev jag tydligen av det :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar