torsdag 20 oktober 2011

Bil lös

Började dagen med att rulla bilen till mekarn för service, pga dålig planering hade jag sedan inget fordon till mitt förfogande. Allt blir så bökigt och STACKARS mig fick beställa en pizza till kvällsmat och givetvis med hemkörning då. Alltid skönt med en ursäkt...

Min Syrra var över idag och körde trainer, hon skulle egentligen springa långrunda men vädret satte liksom en rejäl käpp i hjulet. Hon satt definitivt inte och fincyklade i en timme, det syntes när hon var klar.  Därefter satte jag mig givetvis i samma sits sas. Blev gott trött i benen idag och den där pizzan lär ju passera genom systemet innan Robinson börjar kl åtta så den tyckte jag nog att jag förtjänade...
Författaren
//Nilsson

3 kommentarer:

 1. FINCYKLADE???????????? APA!!!! Kom med ut i löpdyngan, din lille källarfegis!

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB20 oktober 2011 20:25

  Hej,
  Ingen kränkning utfärdad, läs om och läs rätt!
  //Nilsson

  SvaraRadera
 3. Tack!

  SvaraRadera