fredag 28 oktober 2011

Årets första räserrunda :)

Då har man varit ute och cyklat på två för mig VÄLDIGT tunna hjul. Det var första gången på 19 år som jag kört räser!
I början, lite vingligt men sedan swoooch. Go känsla att accelerera på de där sättet, och ännu göttigare var det att bara komma under 30 km/h i vägkryss mm.

Jon har väl märkt att jag behövde någon slags spark i ändan för att komma igång med mitt cykelbygge och lånade ut sin cykel till mig i några dagar. Tror detta var exakt vad som behövdes. Satt där på sadeln och tuggade vind och funderade på hur långt bort våren är. Jag kom överens med mig själv om att vintern kommer gå fort, Yvonne och jag har ju en massa roliga projekt igång. Ut över det ska det tränas mycket och klokt innan kortärmsNilsson kan siktas i skogarna igen...

Tack för lånet Jon!
//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Själv har jag parkerat de smala hjulen för det här året, nu är det cx och mtb som gäller även om det fortfarande är perfekt lvg-väder...sjukt det snart är november! I morgon blir det nog Kronoskogen, är ju fortfarande kortärm som gäller...nästan! ;) /Viktor

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB28 oktober 2011 20:11

  Goafton Viktor,
  Vilken häftig upplevelse att köra räser, det var ju hur länge sedan som helst. Kallt men underbart! Drog kullahalvön runt med ett leende från öra till öra...
  Kortärm haha, eller hur.

  //Nilsson

  SvaraRadera