tisdag 6 september 2011

Uppdatering från norr

Biblioteket till höger och domkyrkans torn i mitten (Sveriges minsta och enda vita domkyrka)

Är nu inne på dag två på min kurs och det är riktigt, riktigt kul och verkligen intensiva dagar. Eftersom det är en kurs på distans har vi fått en hel del självstudieuppgifter som ska göras till nästa innevecka. Vääldigt många och omfattande, men roliga arbeten!
Ett smakprov från dagen:
Snabbskiss av en mindre omtyckt fågel...
Eftersom jag lider en aning av cykelabstinens försökte jag avhjälpa det med en joggingtur för att iallafall få flåsa lite. Det hjälpte faktiskt en del. När jag kom till torget stannade jag till en stund och ringde Andreas så han kunde knappa in till stans webbkamera. Vinkade till honom där och sprang sen vidare hemåt :)
Redo för jogging
Andreas har meddelat att han haft vilodag från träning idag och mekat med bromsarna på Cuben.
Dessutom har "snubben" varit på besök där hemma igen enligt Nilsson.

Nu ska jag känna efter om jag orkar ta itu med något pluggande...
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar