söndag 4 september 2011

Söndag -en bra dag

Idag har jag varit ruskigt aktiv, hunnit göra en del måsten men också en riktig långfrulle och kvällsmat hos föräldrarna. Det blev kamben, utegrillade såklart.
Ut över det så har jag börjat fixat med ett "projekt" som blivit stående i ett antal år, min 1:8 buggy. På gott och ont (mest gott) har ju cykel tagit över mitt liv totalt sedan 2009.


För er som undrar så har jag givetvis också cyklat, det får man inte missa! Varmt och gott väder, här har varit 24 grader men väldigt blåsigt. Satt bakom styret och lyckades köra vilse på skånska grusvägar påväg mot Svanshall och dom fina stigarna därifrån mot Arild. Detta gjorde mitt tänkta distanspass ännu längre och på vägen hann jag med att navigera rakt igenom en bisvärm. Fattade inte vad det var som smällde mot ansikte och hjälm förrän jag såg en snubbe i "rymddräkt" vid några bikupor. Inte ett stick men bråttom fick jag därifrån.
Påväg, någonstans...

Stannade till i Mölle hamn för en hamburgare innan jag tryckte mig hemmåt i en elak motvind. Jag ville ha en kopp kaffe, den blev jag bjuden på då dom tyckte att det var ju inte första gången jag handlade i kiosken!
Stannade till vid utkiken när jag kom ur skogen, GoPro i all ära men att veta om den tagit en bild är inte lätt. Sedan nerför mot en hamburgare i hamnen.


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar