fredag 30 september 2011

RR MTB i Sibirien

Jag, som numera går under namnet "lyxlirare", slutade jobbet vid halv tolv idag (fyra timmars jobb är väl helt ok en fredag). Drog iväg för en snabb cafélunch med min man. Shoppade därefter på mig en liten sån där flygvärdinneresväska som man kan ta på flyget som handbagage. Hade tur, halva priset :)

Hade tid för bilbesiktning vid halvfyra, den gick igenom utan anmärkning - check! Stack sen vidare till Sibirien och lastade av cyklarna från biltaket och gjorde oss redo för ett par varv i Kronoskogen. Vädret har ju varit kanonfint idag, runt 20-22° och helt vindstilla. Det var otroligt härligt i skogen och till största delen var stigarna också fina.

Men vissa partier var aningen våta...Röda slingan, bitvis såg den ut så här. Nästa gång tar vi paddlar istället för pedaler!


Träffade på två andra MTBcyklister, en han och en hon, men stannade inte så vi har ingen aning om vad det var för några. Hon hade iallafall likadan snygg Maloja-tröja som jag, vilket iaf är ett tecken på god smak och gott omdöme så dom var säkert jättetrevliga. Ångrar att vi inte stannade dom och snackade lite, det är sällan man träffar på mtbcyklister i våra trakter.


Galet roligt hade vi och två timmar senare körde vi hem i solnedgången (typ)

Känns som om jag haft en rätt så bra fredag såhär långt, nu ska jag fortsätta njuta med hjälp av ett lass räkor!

//Yvonne

3 kommentarer:

 1. Var oss ni mötte i Sibirien idag! Som läsare av er blogg så kände man så klart igen er! :p Var så uppe i varv av det härliga vädret att vi inte heller tänkte på att stanna för en prat.

  Sibirien är ju nästan "våra trakter" för oss också (Helsingborg), så kanske stöter på varandra fler gånger. :)

  /Viktor och Margareta

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB30 september 2011 21:26

  Hej på er, jag kom alldeles för fort och tvärbromsade ut i gräset. Hann precis flacka med blicken och säga hej. Möter nästan aldrig någon och ångrade mig efteråt. Trevligt att ni ger er till känna här. Cyklar ni mycket runt HBG eller är ni på Kullaberg som vi?
  Hör av er om ni vill köra några backar på Kullaberg ihop, kombineras gärna med en fika...
  Yvonne hälsar!
  //Andreas

  SvaraRadera
 3. Hade varit skoj att få en guidad tur på Kullen, hittar si så där på stigarna! Och fika är ju alltid fint! :)

  Vi cyklar ganska mycket men har nästan bara varit racer fram tills nyligen när vi köpte nya mtb. Tröttnat lite på att nöta asfalt i motvinden. Så blir lite ny åkteknik och sånt att träna in nu, inte bara till att ligga och veva. Så vi håller på att prova stigarna runt Hbg, annars är det väl i Ängelholm, Kullen, Söderåsen och Svedberga vi kommer cykla mest.

  Ni får gärna höra av er nån dag ni tänkte cykla på Kullaberg och har lust att guida runt lite. Vi är ganska flexibla med tid så bara skicka ett mejl ([email protected]) så ska vi se om vi kan. Tar ju inte så lång tid att lasta in grejorna och köra upp till Kullaberg här från stan.

  /Viktor

  SvaraRadera