söndag 18 september 2011

Ny växelvajer antar jag


Har haft problem med framväxeln på min Cube en tid. Redan när jag fick cykeln var den något trög och med tiden har det bara blivit värre och värre. Är lite dålig på att underhålla och fixa saker i tid, som vanligt väntar jag tills det knappt fungerar överhuvudtaget, vilket är riktigt korkat jag vet... När det kommer till cykelmek är jag helt okunnig så det var bara att lämna in den till någon som kan. Förmodligen är det en ny vajer som behövs (precis som Crallan sa när jag träffade på honom i skogen).  Hoppas att dom får rätt på det snabbt så jag får tillbaka min cykel snart! Fick mycket beröm för min snygga Cube av mekarna :)


I övrigt så regnar det och det har blivit en aning för mycket kaffe idag, både på café och hemma. Mysigt och gott men man åker snart på kaffeångest!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar