torsdag 29 september 2011

Mycket ska man lära sig


Jag har både näsa och överläpp, men ni ser dom inte


Så kom den då och jag inser att det är mycket jag ska lära mig denna vinter, inte minst att få tiden att räcka till. Ska ju inte bara bygga landsvägs räser, jag ska slita ut en Tacx trainer också.

Det första steget vad gäller den nya ramen är att bestämma sig för vilket märke och vilken grupp av dessa man ska satsa på. Har väl inte tänkt mig det allra vassaste, men heller inte den billigaste budgetvarianten. SRAM är jag nyfiken på, verkar även vara lite lättare än Shimano. Sedan vet vi ju att Batteridrivet kommer starkt och även är på väg att sippra ner lite i dom billigare grupperna...
Som ni vet är vi alltid öppna för åsikter och tips och det märks väl ganska tydligt att jag ännu inte vet vad jag vill ha.!

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar