söndag 4 september 2011

Livet i Ångermanland


Söndag idag och jag har nu strosat runt och kollat läget lite. Hamnade i cykelavdelningen på Intersport igår och frågade om de hade några cyklar till uthyrning. Det hade dom dessvärre inte. Fick däremot några nummer till den lokala cykleklubben.

Tog en fika på "Rutiga duken" med en gammal vän, Linda. Gott och jättekul att träffas, har inte setts på två år.
Slank in på biblioteket för att se om där fanns några av de böcker jag ska ha till kursen, har ju inte direkt ansträngt mig för att skaffa dom ännu... Som jag kunde ana var de alla utlånade och reserverade. Fick tag på en på korttidslån (1 dygn) så eg borde jag väl sitta och läsa just nu...
På eftermiddagen hoppade jag upp på mammas cykel och trampade ut till Sjöviken där farmors gamla sommarstuga ligger. Där håller de på för fullt med att hugga ner alla träd för att bygga massor med hus/stugor. Det gjorde mig lite ledsen, för det var inte alls så mysigt längre som jag mindes det. Men stranden var sig lik - mycket vackert och idylliskt. Den gamla gungan hängde också kvar mellan två stora tallar - lite trasig dock...
Just här har jag spenderat många timmar och försökt nå trädgrenarna med tårna :)
Nu ska jag fortsätta på mitt kaffe och kanske läsa lite kurslitteratur.
Vi hörs!
//Y

1 kommentar:

 1. Yvonne The Summit MTB4 september 2011 15:21

  Hej hoppas ni får en fin dag vid högakusten.
  Det där måste vara världens mest cykelorienterade Intersport butik, tror knappt att jag har sett en enda hoj i deras butiker!
  Vi hörs
  Andreas

  SvaraRadera