söndag 11 september 2011

Kullamaran 2011


För sjunde året i rad gick Kullamaran av stapeln idag. Jag har inte sprungit loppet tidigare år, men i morse stack jag till Örestrand för att efteranmäla mig till 5km-loppet.

Klockan tio var det gemensam start för alla deltagare, individuellt 21km och 5km samt lag 21km. Tror att det var ett 60-tal löpare sammanlagt. Jag satsade rätt så hårt i början och när jag svängde av för att vända tillbaka blev jag helt ensam på banan. Skymtade ryggen på en kille framför och efter ett tag en tjej bakom mig.

Har inte tränat löpning särskilt mycket i sommar och det märktes - så jäkla jobbigt!! Kan inte förstå hur man kan bli helt slut av att springa en så kort sträcka och dessutom inte på någon speciellt bra tid: 27:56 blev det. Men det räckte iallafall till en 2:a plats i damklassen, 5:e plats totalt. Kanske inte betyder att jag är så bra utan snarare att det inte var den riktiga toppeliten som var med... ;)
Vinnaren av 21km-loppet sprang i mål på imponerande 1:14:50!

Banan och plakett vid målgång


Som sagt jobbigt, men jättekul. Verkligen roligt med ett sånt här arrangemang precis runt knuten.
Andreas var på plats och tog lite bilder och langade vatten till mig halvvägs - toppen!
Fler bilder finns här!

Nu ska jag fortsätta pusta ut...
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar