tisdag 20 september 2011

Konditionsträning x 2

Efter ett antal timmar av stenhårt (ehum...) pluggande blev jag tvungen att ta mig ut och få lite luft. Snörade på mig löpskorna och stack ut på en stilla jogg. Men innan jag drog iväg startade jag upp datorn i källaren, för jag bestämde mig för att köra trainer när jag kom hem igen.

Joggade norrut längs med stranden och passerade en liten skylt som någon satt upp. På den stod att läsa: "Torrdass finns 100 meter åt det hållet (pil), vänligen använd inte området runt gungorna för att uträtta era behov". Ja, vad ska man säga, det är ju skrämmande att man ska behöva tala om en sån sak för folk. Nåja, jag var inte i något behov av torrdass så jag sprang vidare. Lite duggregn fick jag njuta av den sista biten.

Svidade om till cykelbyxor när jag kom hem och körde intervaller i källar'n. Det gick kanonbra!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar