måndag 12 september 2011

Go'afton

Känner av den lilla springturen jag gjorde igår, lite träningsvärk i benen. Man kan sitta på en cykel och ge järnet fyra timmar i streck, men joggar jag lite lätt i en knapp halvtimme håller jag nästintill på att segna ner och dö! Jag vet ju om att man blir bra på det man tränar, men jag tycker ändå det är lite märkligt.

Hursomhelst, väntar på att de ska lägga ut resultatlistan från Kullamaran, verkar dröja...

Har börjat mitt nya studentliv här hemma idag, börjar inse att jag har en hel del att göra. Ska verkligen försöka ligga i direkt med alla uppgifter så inget släpar efter. Ett problem kan bli att det faktiskt är jätteroliga uppgifter som lätt kan göras hur stora som helst, gäller att kunna begränsa sig.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar