onsdag 7 september 2011

Fanns inget val, MTB i källaren!

Jag blev nertvingad i källaren av vinden idag, det var inte att tänka på att cykla ute. Det blåste åtminstone för mycket för att jag skulle härda ut i den vinden, ja åt ena hållet alltså. Men det vet vi ju alla...

Körde en timme på Kullaberg i trainern istället, blev lite glad efter åt när jag såg att jag hade lastat på med 5.63 W/kg under denna tid. Vet inte hur exakt en TACX Fortius är jämfört med en riktig testcykel, men det är mer än vad jag brukar lyckas med och lite mer än vad jag kör mina 4x4 på och det är väl tendensen uppåt som varit den senaste tiden som känns riktigt bra. Det känns ju lite som ett kvitto på att man inte tränar förgäves och att man gör någonting rätt.Nu väntar en vintersäsong som man kan fylla med 4:or och annat som lär svida i påkarna, har ju fått en go morot att bita i till nästa säsong. Jag har börjat läsa Flockharts och Fredrik Ericssons bloggar för att lära mig mer om hur man tränar rätt och effektivt.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar