torsdag 22 september 2011

CUBElessness

Ser mörkt ut på cykelfronten för mig just nu, min cykel är fortfarande inte klar och som det verkar har jag den tidigast i början på nästa vecka. Cykla kan jag ju iofs göra ändå, på min gamla Scott. Den har faktiskt inte varit ute och rullat sen den dagen jag fick Cuben i våras. Kan ju vara nyttigt att sätta sig på en tyngre cykel igen. Som det är nu tjänar den sitt syfte som trainercykel och det är jättebra för man behöver inte montera av och på den hela tiden, eftersom jag inte cyklar ute med den.
Med andra ord lever jag nu i Cubelessness för att uttrycka sig på Roxettvis.

Såg för övrigt på Vasaloppets hemsida att det redan är 7501 anmälda till Cykelvasan 90km och VD Jonas Bauer misstänker att det kan vara fulltecknat redan innan helgen om det fortsätter komma in anmälningar i samma takt!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar