lördag 3 september 2011

Äntlingen Mountainbike

Störtskönt, vädret var också kanon. Växlande molnighet och ca 19 grader. Körde en lugn träningsrunda som blev tuffare och hetsigare ju längre tiden gick och jag märkte att det inte gjorde allt för ont. Vi får väl se hur det känns när man vaknar imorgon, kanske inte lika stöddig då...
Ser juh skenhelig ut, snuggt.
Det verkar inte som att kullaberg tänker torka upp, det var toklerigt och halt över allt. Fel däck hade jag absolut, men det hade inte hjälpt idag -inte en chans, på något ställe var det typ knädjupt med gyttja.

Nä men se på... en torr snutt stig

Jag rullade 42 km med ett litet stopp för en OTB som jag avverkade när jag oklokt tänkte mig att jag skulle hoppa över en spånglös bäck. Landade stilrent och snyggt, käkade grus på doftavstånd från en hästbaja. Reste mig upp och blev skitglad att ingen såg mig...


Nedan följer för den som orkar lite bilder från berget idag.
Ona mosse Kullaberg


Stig hel enkelt


Björkeröd

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar