fredag 9 september 2011

Äntligen fredag

Idag har jag spenderat större delen av min arbetsdag i bilen, Tour of Nordvästra Skåne kan man säga. När klockan slog ett, då blev jag glad. He´s back, Uggla i P4.
Gillar ha honom som avslutning på veckan, fredagar mellan 13 och 15 sitter han och levererar den ena "sanningen" efter den andra. Skön typ helt enkelt som säger vad han tycker och tänker exakt när han kommer på det utan omsvep. 

I kväll blir det till att åka och hämta en tjej på flygplatsen, hon lär vara trött. Yvonne har spenderat förmiddagen på universitetet, därefter packat och sedan 5 mil i bil till Midlanda. Man får väl hoppas att hon hinner vila lite i luften iaf.

Själv när jag flyger brukar jag ha otur (precis som alltid annars för den delen) och hamna bredvid den där självgoda extremt pratsjuka typen som egentligen borde köpt två biljetter så att egot också fick plats.

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar