måndag 1 augusti 2011

"Tack för hjälpen"-present

På grund av tjänster och gentjänster blev jag ägare till en kedjetvätt från Parktool. Den har legat och värmt upp sig i sin förpackning några dagar.

Idag kunde jag inte hålla mig längre så jag tog med mig lite Yes och vatten i en lagom blandning, hällde ner  i behållaren upp till strecket. Bara att sätta fast över kedjan och börja veva, under tiden som blandningen skvimpade runt där inne började jag tänka typ såhär: Detta är för enkelt, kan aldrig fungera och hade klart i minnet mina tvåtimmars rengöringar från i vintras. Ni vet, ett jäkla pillande de gånger man ska vara riktigt noggrann..

Det fungerade bättre än vad min vildaste fantasi skulle kunna dikta ihop. Skitbra uppfinning måste jag säga.
Tack Jon du visste nog inte vad du gav bort!!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar