söndag 7 augusti 2011

Sommardag - kändes som äkta semester

Han dricker KAFFE
Blev inget tränande igår, istället cyklade vi runt bland byarna och kollade läget på lite olika happenings. I Höganäs var det pompa & ståt och där mötte vi upp Pernilla, Jon och Max. Dom lyxade till det med lite lax och vi avnjöt (?) en kopp kaffe tillsammans med byns alla pensionärer och till tonerna av blåsorkester. Blev också imponerade av drillflickorna som taktfast kastade runt sina pinnar...
Cykling mellan byarna
Mycket mer hände inte där så vi cyklade vidare till Viken där det var hamnfest. Massor med folk, öl, korv, båtar osv. Folk kapsejsade och trillade i hamnen, en blev också ikastad. Vi tog en öl i det som för en eftermiddag faktiskt började likna riktig sommar, supertrevligt :)


Vi var även upp i Möllan som ligger i Viken, en otrolig utsikt över Öresund där uppe. Skulle utan värktablett kunna bosätta mig i den.
Utsikt från Sofiamöllan i Viken
Mot kvällen till använde vi oss av bilen för att köra hem till Andreas Syrra där vi avnjöt grillat! Först tänkte vi cykla även dit, men på himlen kunde man tydligt se att det inte var aktuellt. Att sommaren tog slut samma dag som den kom (för denna gång) bekräftades med ösregn och vad jag kan se nu när jag tittar ut regnar det även nu... Efter mat & vin serverade Jon vad som var tänkt att vara kaffe men visade sig ha blivit "silverte" (blev nog nåt fel i måttberäkningen).

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar