onsdag 31 augusti 2011

Rusket fortsätter

Men jag vägrar kalla det för höst, är definitivt inte mättad på  kort-arms spandex... Som ni inte kan veta så har jag pajat ett revben för en dryg vecka sedan, där av har ni inte hört mycket ifrån mig. Har varit lite nere för att jag inte kunnat MTB:a ute. Jag har blivit totalt förpassad till källarträning och tyvärr lär det förbli så ett tag till, det gör makalöst ont om man råkar röra sig på "fel" sätt.
Har stor abstinens, lovar att vara tillbaka i skogen så fort det bara går!


Tacx:en går lite bättre eftersom att man inte använder överkroppen i någon större mån. Att dra på i en stenig backe, utför eller uppför är inte att tänka på. Då hade jag förmodligen tuppat av...
Men en sak är säker, det finns de som har det värre så jag klagar inte!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar