fredag 5 augusti 2011

Idag blev vi tre Cyklister

Då var denna veckan avklarad, fort gick det. Yvonne hade ju en semesterdag och jag var på arbetet i vanlig ordning. Har försökt få undan så mycket det bara går så att jag med gott samvete kan plåga mig ordentligt i Dalaskogarna mot slutet av nästa vecka...

Jag cyklade ju även idag förstås och Yvonne var med, hon tyckte att det var dags efter lite sjukfrånvaro vad gäller MTB. Idag var det riktigt härligt i skogen, fuktig luft och mulet pga ett annalkande skyfall. Vi hade precis tuggat oss upp från Kockenhus genom en stenig brant stig som leder upp till "söndagsstråket" på Kullaberg. Därifrån skulle vi vidare uppåt, precis i kurvan dök det upp något för oss ovanligt. En Cyklist!! Än en gång precis som vanligt har man hur mycket som helst att prata om. Det var en mycket trevlig man, han sa att han precis som vi ofta cyklar på Kullaberg. Vi enades om att det var konstigt att vi aldrig setts här uppe förut och bestämde oss för att fortsätta ihop, riktigt trevligt! Han presenterade sig som Anders och sa att han kände igen oss från bloggen :)

Tyvärr inga bilder från idag, men här cyklade vi och leran var definitivt av fastare form.

Nu tar jag (Yvonne) över lite här:
Tydligen har jag mött honom en gång i vintras när jag var ute sprang i djupsnön och han kom cyklandes. Vi preliminärbokade en tur med honom och några andra han känner imorgon förmiddag. Riktigt kul att cykla ihop med några fler. Återigen - inga tjejer... Hoppas på ok väder imorgon.
Vi pratade en heldel cykel och avsaknaden av bra, serviceinriktade cykelbutiker i våra trakter.

Cykelturen blev väl lite tuffare än jag hade tänkt, men det verkar ha funkat bra - känner mig inte sämre iaf - positivt!

Nu måste jag dra för Paolo väntar i köket!
//Y&A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar