lördag 6 augusti 2011

Från Sälen till Kamerun

Packar fixar och checkar av listor, det är vad vi gör idag.
Man tror ju inte att det ska vara så mycket men det blir en hel del, att glömma kvar något viktigt som ett framhjul (typiskt mig) vore fatalt när man har ca 80mil att åka. Därför gäller det att vara noga och gå igenom alla listor både en och två gånger efter att man packat. Man får hoppas att vi fått med allt på listorna också sas...

Kommer förmodligen köra någon form av lugn cykelträning under eftermiddagen också. I morgon blir det till att plocka isär cyklarna för total rengöring och fetta in där så bör göras och kolla av att allt står rätt till.

Borde bli mätt eller

Jo förresten, satt igår morse och kollade vädret på foreca.se för Mora och Sälen under raceday. Jag häpnade när jag såg vilken temperaturskillnad det var mellan dessa två orter. Sälen 13 grader och Mora 27, detta var typ samtalsämnet genom hela kvällen hur man skulle kunna klä sig för en sådan temperaturväxling under Cykelvasan.
För en timme sedan gick det upp för mig att det finns en stad i Kamerun som också den heter Mora, kan väl säga att klädproblemet nu inte är lika överhängande.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar