måndag 1 augusti 2011

Dålig start

Inte världens bästa dag för mig direkt. Började jobba kl 06.30 vilket är aaalldeles för tidigt tycker jag, men de är bara att gnugga ögonen och sticka iväg. Var på plats i god tid, låste upp och stövlade in. Tyckte att det var lite ovanligt mörkt och öde (det brukar alltid vara en städerska först på plats)... Sätter ner min väska i fikarummet och då sätter larmet igång. Ett öronbedövande tjut som hörs både inne och ute - väckte säkert några stackare som bor precis intill. Tänkte: ok, var har jag nu det där återkallningsnumret till Securitas? Helt i andra änden av byggnaden, börjar gå ditåt, passerar genom en dörr och så börjar det larma i ännu en sektion av huset. Ok, kanske är dumt att gå igenom alla sektioner tänker jag och går tillbaka och sedan utevägen till avdelningen där jag har numret. In genom dörren och så har jag satt igång det larmet också, fick tag i Securitas så de inte behövde skicka sin vakt - allt medan det tjuter så jag knappt hör vad jag tänker. Sen går jag runt huset en bit till, in genom dörren, passar på att sätta igång den sektionen också, där sitter iaf larmdosan så att jag äntligen kan larma av. Tycker att jag lyckades bra med att få igång 4/7 larm innan jag var klar.
Kan väl glädjas åt att jag inte kände mig så sömnig efter detta direkt!

Ja och nu fick jag sms från A: "Jag vann!" skriver han...

Det var min dag så långt.
Hej på ett tag
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar