söndag 7 augusti 2011

Cykelstädning


Idag har vi som vi lovat plockat isär våra MTB:s så mycket det går och rengjort över allt. Skiner som om dom vore nya ur kartong,  ja åtminsone min. Yvonne är ute och cyklar igång sina ben, hon kunde inte hålla sig. Egentligen tänkte hon rulla nere på TACX:en men jag förstår henne! Själv tar jag det riktigt lugnt på cykelfronten idag. Får se om hon kommer hem totalt väggad efter motvinden i kuling styrka  som väntar  på hemvägen, eller om Y är klok och saktar in istället. Havet är helt vitt av skum så vinden lär bli riktigt jobbig emot.
Några Bilder på två cykelnördar som polerar och "toppsar" sina cyklar ska ni slippa..
//Nilsson

Hemma! Vinden var inte så jobbig som befarat, hade den typ i sidan hela vägen längs cykelbanan, i skogen var det stilla och skönt. Körde lugnt njöt av att vara ute på hojen efter min förkylning.
Nu är jag som sagt hemma och har satt igång med lite matlagning och passar på att utöva min nya hobby: "vad händer bakom ryggen"-fotografering!

Goafton
//Y

1 kommentar:

  1. LinaTriathlet7 augusti 2011 22:22

    Hej!

    Tusen tack för ditt lycka till!
    Jag kom i mål och är jättenöjd :) Lever i en ironman bubbla nu :)

    SvaraRadera