söndag 14 augusti 2011

Bilder från Eurosport sprinten

Håller för fullt på med att sortera bilder från CykelVasan. I väntan på en mer utförlig rapport bjuder vi på två bilder från Eurosport sprinten i fredags:
Bakhjulsmästaren Wengelin rullar de sista hundra meterna på just bakhjulet!  Coolt!
Gustav Larsson däremot flög in i mål! Snyggt!
Gonatt
//Y&A

7 kommentarer:

 1. Hej Hej. Vad blev det för tider på Vasan då?

  Har sett att ni cyklar en del på Kullaberg och undrar om ni har någon bra led/markering man kan följa om man inte cyklat på Kullaberg innan. Hittade ganska bra på Kullaberg för många år sedan då jag har vuxit upp i Jonstorp. Nu bor jag i Hbg sen många år tillbaka och hade säkert kört vilse. Får gärna vara långt och backigt men inte för tekniskt.

  Mvh
  David

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB15 augusti 2011 18:01

  Hej David, jag cyklade in på 4:10 :)
  Ang. Kullaberg så är det bäst att cykla med någon som har lite lokalkännedom. Svårt att beskriva hur du ska köra. Finns några markerade leder men de går inte direkt att följa dom, vissa är för "enkla" och vissa går bitvis inte att cykla. Så man får kryssa lite hit & dit.
  //Yvonne

  SvaraRadera
 3. riktigt bra tid....snyggt.

  Hänger jättegärna på en tur på Berget längre fram. Hade varit kanon. Märkte på Vasan att jag kört alldeles för många enkla och snabba pass och allt för få distanspass med backar.

  Nu ska jag tydligen köra Birken i Norge om mindre än två veckor så svårt att åstadkomma mirakel innan dess (nog bättre att fokusera på återhämtning och uppladnning)men efter får det bli bättring :)

  SvaraRadera
 4. Yvonne The Summit MTB15 augusti 2011 19:04

  Tack! Vad körde du själv på?
  Lycka till i Norge!

  SvaraRadera
 5. Tack, Birken är tydligen mer uppför (typiskt) :(

  Körde Vasan på 4.15
  Mitt längsta träningspass innan hade varit 6 mil och mycket riktigt så kom krampen efter ca 6.5 mil. Med tanke på det är jag nöjd. Framförallt var det väldigt roligt, men jag var för dåligt tränad både utför och uppför för att kunna njuta ordentligt :)

  Misstänker att lite regelbundna rundor på Kullaberg kan ändra lite på det.

  SvaraRadera
 6. Yvonne The Summit MTB15 augusti 2011 20:04

  Ja, vi får väl ta och plåga oss tillsammans på Berget nån dag ;)
  Själv hade jag inga problem att köra utför, men visst blev låren varma då man fick stå en hel del. Och uppför är ju som det är...

  SvaraRadera
 7. Låter fint. Jag hör av mig längre fram. Lycka till med träningen så länge.

  Ha det fint.

  Mvh

  David

  SvaraRadera