onsdag 27 juli 2011

TV tittande & lyxjobb

Satte mig på ryggen precis, halkade ner och började kolla på 2 and a half men. Behöver med största säkerhet inte någon presentation, riktigt roligt och alla känner väl igen sig lite här och där...

Däremot hajade jag till på bildkvaliten, jäklar! Zappade runt på alla andra kanaler och det var likadant där. Nu tillhör ju inte jag/vi dom som tittar väldans mycket på TV men det känns som om vi missat något. Har man börjat sända HD eller 720p vi Boxer?

Två saker gjorde att det blev lugnt på MTB-träningsfronten idag, riktigt trött i benen och träningsvärk ända upp i sittdynan och att Y var sen hem från sitt glassiga arbete. Jag tänkte lämna över tangentbordet till henne här nedan så att hon får visa och berätta själv.
//Nilsson

Då tar jag över nu då :)Har ju som A skrev ett rätt så lyxigt jobb sommartid. Idag var jag i Helsingör och besökte Öresunds akvariet. Verkligen jättefint och absolut värt ett besök om man är i krokarna. De har fiskar och andra vattenlevande djur som lever i Öresund. Och man får klappa och känna på sjöstjärnor, krabbor, havsborrar mm. En riktigt lekfull och kelig rocka var där också.
Fina sjöstjärnor
Rockan sticker upp nosen och vill leka 

Blev en lång och händelserik dag och nu är jag dödstrött!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar