torsdag 28 juli 2011

Ska jag också åka på det här?

Kom hemdragandes med en påbörjad förkylning från jobb igår, ont i halsen och huvudvärk. Var inte direkt bättre idag, känner mig allmänt kass. Har läst på en del andra cykelbloggar att folk går runt med både feber, hosta och annat icke önskvärt. Kan det vara så illa att det är ett virus som fortplantar sig mellan cykelbloggarna?? 
Andreas håller sig lite på avstånd från mig, det brukar sluta med att han åker på det jag har inom en snar framtid...



När jag rullade in på vår uppfart möttes jag av en nöjd snubbe som snyggat till tomten och skövlat runt brevlådan så brevbäraren slipper backa och trixa med sin lilla bil för att lägga i posten! 

Just nu sitter samma nöjda snubbe och samlar sig inför ett pass med 4:or på trainern. Själv ska jag bara ta det lugnt, har köpt en bit ingefära som jag ska koka te på - en husmorskur mot förkylning. Det gäller ju att försöka få stopp på det innan det gått för långt.

//Y

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar