fredag 29 juli 2011

Dagens RR

Efter diverse "måsten" och en gofika hos min syster stack jag iväg för en stunds självplågeri a´la MTB.

Efter vår inköpsrunda på förmiddagen svängde vi in om min syster på en fika för lite alldaglig blablabla över en kopp, jag är ju morbror som sagt och denhär goa lilla killen kom springandes i en blå skjorta med smala vita ränder på vertikalen. Skjortan ifråga var min fick jag höra, föräldrar kan vara för goa. Mamma och Pappa har sparat min gamla Emil i Lönneberga skjorta och nu är det Max som kutar runt i den samma! Fint tycker jag...
Efter stigarna upp till fyren kom regnet igen,  körde stigarna till Kockenhus tillbaka


Tillbaka till ämnet.
Hade riktigt onda ben från start, jag körde 4:or igår och hade ökat med 20 W. Det blåste småspik rakt emot och bara brände i benen, lade mig så gott det går över styret på en mountainbike och tryckte på och försökte sortera bort hur kass benen kändes. Väl i lä av skogen kom belöningen ca 23 grader, ingen sol! Valde att köra rakt uppför hela vägen via Håkull och Gregers Backar, väl påväg nerför hade faktiskt stigen på en sträcka förvandlats till en ganska djup "fors" (bonuskul). Som Y beskrev tidigare var det mycket folk på de lägre partierna av berget, dock var större delen av dessa glada och hejade på. Förmodligen trodde dom att det pågick någon sorts tävling och gissade att jag var i ledning hahaha ( I wish).
Påväg hem medvind, behöver jag säga mer?!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar